Längtanshem

Längtanshem

För dig som längtar efter ett hem dit du längtar och gärna vill vara i. En längtanshemskänsla är varm, skön och innerlig. Den bär på något som är unikt för var och en av oss – men är påtagligt närvarande – en del av helheten som är du.

Jag inspirerar dig att skapar ett hem som känns skönt att leva i och som hjälper dig åstadkomma det du vill ha ut av livet.

Inspirerande varmt!

Inspirerande varmt!

Längtanskök

Längtar du efter ett kök som gör vardagen lätt, där det känns inspirerande att laga mat och baka samt är så trivsamt att du inte vill vara någon annanstans?

Det är inte längre bort än en konsultation. Kräver inte någon ombyggnation. Kan vara ditt på bara några timmar.

Längtanshall

Längtar du efter en hall som är välkomnande? En hall där allt du behöver finns? En hall där allt har sin plats vilket gör att du spar tid – både när du ska gå och när du kommer hem? En hall som gör att allt flyter – och som kan förändras – om det behövs?

Kan vara enklare än du tror. Och en investering på många olika plan. Välkommen med en förfrågan!

Längtansordning

Känner du att du har fastnat i röran? Känns det som om ditt hem tar mer energi än det ger? Har ditt livsutrymme krympt för att du inte kan använda dina rum på det sätt du vill?

Under konsultationen ger jag dig inspiration och råd om hur du kan rensa för att skapa ett personligt och harmoniskt hem som speglar det du vill uppnå i ditt liv.

Längtansträdgård

Om trädgården är stor eller liten spelar ingen roll. Precis som i hemmet kan du ge uttryck för det som är du i trädgården och låta den bli vad just du behöver för avkoppling, stimulans och kreativitet.

Jag inspirerar dig att skapa en trädgård som är skön att vara i och är unik för just dig.

Naturligt och unikt.

Naturligt och unikt.

 

Senaste inläggen

Nia – hållbart & långsiktigt

Nia har förändrat mitt liv på flera sätt. Efter att i åratal ha längtat efter något som rör mig på annat sätt än allt jag tidigare provat så hittade jag av en slump Nia. Jag hoppstartade min Nia-resa genom att gå det första steget i Nia:s utbildningsserie, Nia White Belt – och jag skulle ljuga om jag sa att det var kärlek vid första ögonkastet. Med antaganden om den och det jag var hade det inte blivit något mellan Nia och mig – om jag inte givit min kropp en chans att berätta något för mig som mitt intellekt inte skulle klarat av. När mitt intellekt förstod – då visste jag att det var just det här jag längtat och letat efter.

Nia är en practise som kommer att hålla mig aktiv och hållbar – både kroppsligt och mentalt – genom hela livet. Nia är passion. Nia är inspiration. Nia är kreativitet. Nia är glädje. Nia är disciplin. Nia är nyfikenhet. Nia är en upptäcksfärd i mig själv. Nia är lek. Nia är kraft, styrka, grace, flexibilitet, stabilitet, rörlighet och smidighet – allt i ett.

Nia har givit mig min livs form – både kroppsligt och mentalt. Nia har givit mig ett sätt att vörda den och det som är jag – genom att röra alla aspekter av mig på ett sätt som stärker, bygger, läker och vårdar – långsiktigt och hållbart. Nia har inte bara förändrat min kropp, utan också min relation med min kropp. Och det spiller vidare på andra delar av mitt liv – och hjälper mig att njuta och växa som människa och bli mer levande och närvarande i mitt liv.28417786_2090564201179890_1873306867_o

  1. Nia-jul & nyårslöfte Lämna ett svar
  2. Höstlov för Nia Lämna ett svar
  3. Nia -workshop i Gävle 3 juni Lämna ett svar
  4. Ett litet leende Lämna ett svar
  5. Glad Påsk Lämna ett svar
  6. Nia – workshop Lämna ett svar
  7. Nia – januari/februari Lämna ett svar
  8. Nia-start 2017 Lämna ett svar
  9. Vakna Lämna ett svar