Längtanshem

Längtanshem

För dig som längtar efter ett hem dit du längtar och gärna vill vara i. En längtanshemskänsla är varm, skön och innerlig. Den bär på något som är unikt för var och en av oss – men är påtagligt närvarande – en del av helheten som är du.

Jag inspirerar dig att skapar ett hem som känns skönt att leva i och som hjälper dig åstadkomma det du vill ha ut av livet.

Inspirerande varmt!

Inspirerande varmt!

Längtanskök

Längtar du efter ett kök som gör vardagen lätt, där det känns inspirerande att laga mat och baka samt är så trivsamt att du inte vill vara någon annanstans?

Det är inte längre bort än en konsultation. Kräver inte någon ombyggnation. Kan vara ditt på bara några timmar.

Längtanshall

Längtar du efter en hall som är välkomnande? En hall där allt du behöver finns? En hall där allt har sin plats vilket gör att du spar tid – både när du ska gå och när du kommer hem? En hall som gör att allt flyter – och som kan förändras – om det behövs?

Kan vara enklare än du tror. Och en investering på många olika plan. Välkommen med en förfrågan!

Längtansordning

Känner du att du har fastnat i röran? Känns det som om ditt hem tar mer energi än det ger? Har ditt livsutrymme krympt för att du inte kan använda dina rum på det sätt du vill?

Under konsultationen ger jag dig inspiration och råd om hur du kan rensa för att skapa ett personligt och harmoniskt hem som speglar det du vill uppnå i ditt liv.

Längtansträdgård

Om trädgården är stor eller liten spelar ingen roll. Precis som i hemmet kan du ge uttryck för det som är du i trädgården och låta den bli vad just du behöver för avkoppling, stimulans och kreativitet.

Jag inspirerar dig att skapa en trädgård som är skön att vara i och är unik för just dig.

Naturligt och unikt.

Naturligt och unikt.

 

Senaste inläggen

  1. Nia – hållbart & långsiktigt Lämna ett svar
  2. Nia-jul & nyårslöfte Lämna ett svar
  3. Höstlov för Nia Lämna ett svar
  4. Nia -workshop i Gävle 3 juni Lämna ett svar
  5. Ett litet leende Lämna ett svar
  6. Glad Påsk Lämna ett svar
  7. Nia – workshop Lämna ett svar
  8. Nia – januari/februari Lämna ett svar
  9. Nia-start 2017 Lämna ett svar