Romantisk weekend

Känner du för en weekend att minnas med den du älskar och bor tillsammans med?

Mitt förslag är att ni stannar hemma – bara ni två – och gör klart. Många gånger är det det som aldrig blir klart som dödar romantiken och gör att irritationen växer. Att åka iväg från allt är ingen lösning. Förväntningar på vad som ska ske och hur det ska vara grumlas av outrett och oklart.

Innan er helg hemma planerar ni det som ska göras. Sätter upp gemensamma mål. Rum för rum. Tar hem lister och foder för att få till det sista i rum som renoverats. Målarfärg och penslar för att måla något som ni väntat med. Lånar en släpvagn för att köra bort skräp och annat. Köper hem lådor och annat för att ordna förvaring i förråd och skåp. Ser till att fylla kylskåpet med lättäten och lättfixad mat. Inget ska ta fokus från att göra klart.

Efter en sådan helg tillsammans är jag övertygad om att en senare planerad stereotyp romantisk weekend har större chans att möta alla förväntningar. Eller också har du fått mersmak för hemmaweekends!

Romantisk weekendkänsla hemma - när allt är klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>