Fascination

Många timmars resa och flera timmars tidsskillnad var som bortblåsta. Förundrad stod jag framför ingången till något jag längtat efter att se. Något som hade lockat mig länge. Något som känts onåbart – obesökbart.

Men så stod jag äntligen där. Kunde inte riktigt tro att det var sant. Gnuggade mina sömniga ögon och sträckte på mina trötta ben. Hade inte letat efter det. Men plötsligt fanns det bara där framför mig.

Jag gick in i den svala butikslokalen och möttes av ett förvaringsparadis. Kvadrat- och kubikmeter fyllda av smart, genomtänkt och specialtillverkat. Jag gick runt och försökte ta in allt. Kände på galgar, lyfte på lådor och tittade in i skåp.

Tänkte på hur lätt det är att driva trötthet på flykt. Tänkte på att det är sådant här som får mina timmar att bara försvinna. Tänkte på att här skulle jag kunna vara länge. Prata med kunder. Höra vad de behöver hjälp med. Klura på lösningar. Ge idéer och komma med förslag.

Dröjde kvar. I ett försök att konservera känslan av fascination. Känslan av timmar som flyger och ett jag som hamnar i ett rusigt vakuum.

Var har du dröjt kvar i ett rusigt vakuum?

En kasse som talar försig själv. Från thecontainerstore.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>