Trädgårdsfyrverkeri

Var jag än tittar blommar det och det är vackert så det gör ont! Med dubbelbottnade känslor välkomnar jag att betydligt svalare dagar följer på helgens sommarvarma. Ett sätt att stanna tiden. Få blommorna att blomma lite längre. Ett tillfälle att njuta och vara mitt i allt det vackra. En stund till.

60-årigt äppelträd i blom.

Ännu ett älskat träd!

Päronträd planterat 2004 i blom.

Självplanterat körsbärsträd som är ett vackert blickfång vid entrén.

2 reaktion på “Trädgårdsfyrverkeri

  1. Sitt under det 60-åriga äppelträdet och fundera över vad som hänt under alla dessa år. Familjen Sahlin som satte trädet tills nu. Körsbärsträdet som kommer från en planterad häck av körsbär. Det bakades körsbärstårtor för länge sedan av en kvinna som bodde i närheten. Hennes hus revs på 70-talet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>