Avslappningsuppmaning 4

Gör du alltid på samma sätt? Får du ont på samma ställen? Dagens uppmaning är att titta på hur du gör saker. Och reflektera över om det kan göras på ett annat sätt. Om du börjar se ett mönster kanske det är idé att fundera över varför och ställa om.

I boken står följande: Ryck upp er själv fyra eller fem gånger om dagen och säg: ”Gör jag mitt arbete svårare än det egentligen är? Använder jag muskler som inte har något att göra med arbetet jag håller på med?” Det hjälper er att skapa vanan till avslappning, och vanorna är det viktigaste inom psykologin (det sistnämnda ett referat av dr David Harold Fink).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>