Föreläsningskväll om förvaring

En kväll kring förvaringsmöjligheter – rum för rum. Allt genomsyrat av min grundtes att göra det enkelt, bekvämt och funktionellt. Visar fysiska exempel på saker som kan underlätta ordningen hemma samt bildexempel på hur det kan se ut och vad som kan göras.

En kväll för mig att ösa ur mina många år av förvaringsutmaningar – eller möjligheter som jag har valt att se det som. En kväll för dig att på en kort stund få ny inspiration. Inspiration som gjort att några av mina föreläsningsdeltagare har greppat skruvdragaren direkt när de har kommit hem och skridit till verket. Peppade av att det är enklare än man kan tro att göra förändringar. Många gånger med sådant som man redan har.

Nedanstående bild visar sätt att minska förvaringskaoset i skåpen hemma genom att använda det som finns till många olika saker. Skålen nedan är här ett blickfång med vatten och gerbera. Samma skål kan användas att lägga upp en hel pastamåltid eller fyllas med härliga frukter. Bilden ger också en idé om hur du kan använda ett vanligt glas samt en orkidékruka.

Dekoration med multifunktion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>