Måndagsuppmaning 9

Hoppas att du har lyckats känna glimtar av la joie de vivre, livsglädjen, under veckorna med måndagsuppmaningar. Dagens punkt har en klar koppling till inlägget om Tid.

I dag skall jag ha en lugn halvtimme alldeles för mig själv för att ta igen mig.

I en nyare översättning av boken finns enbart den första meningen med. Men i min gamla som är tryckt 1950 finns även ett djupare perspektiv som ger dagens punkt ytterligare en mening. En mening som du kan formulera så att den passar dig. En mening som ger mening. Att lyfta blicken en aning och se mer.

Under denna halvtimme skall jag ibland tänka på Gud för att få litet mer perspektiv på mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>