Möjlighetsmöten

Ett i raden av möjlighetsmöten. Företagare i behov av ordning och struktur samt flöden som får flöda fritt. Jag blir inbjuden och tittar med nyfikna ofärgade ögon. Ställer frågor. Kommer med förslag. Vrider och vänder på det som redan finns och åstadkommer mervärde.

Tänker ofta att fler borde kalla till möjlighetsmöten. Möten som ger företagaren en chans att bättre kunna fokusera på det den gör bäst. Genom att få bättre planerade lokaler, ett flöde som känns naturligt och som gör att allt flyter samt varje dag kunna ha förmånen att mötas av en arbetsmiljö som känns inbjudande och inspirerande.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>