Nia – workshop

Lördagen den 8/4 kl. 09-12 erbjuds ett unikt tillfälle att introduceras till Nia – både för dig som provat innan och för dig som är helt ny.

Ett perfekt tillfälle för dig som behöver ny energi, känner att du fastnat och önskar att kreativiteten ska börja flöda eller känner att du saknar något – men vet inte vad. Också ett tillfälle för dig som kanske alltid rör dig på samma sätt – på en träningscykel, i ett löpspår, lyfter vikter – alltid höger/vänster eller upp/ner. Här ger Nia dig möjlighet att röra dig på andra sätt – och i kombination med bara fötter inbjuder det dig att stärka din kropp – från fötterna och hela vägen upp.

Morgonen inleds med en introduktion till de vanligaste stegen och rörelserna i Nia. Intentionen är att få en djupare upplevelse av Nia. Genom att röra dig genom alla rörelser och få en förnimmelse av hur de känns kan den fysiska styrkan, balansen och rörligheten förbättras – och du blir mer avslappnad och lugn – mer i kroppen än i huvudet – och kan därigenom komma lättare i kontakt med dig själv och vara i nuet.

Under den andra delen av förmiddagen tar vi med den första delen in i ett Nia-pass. Där du – på din egen kropps villkor – rör dig på det sätt som känns skönt för just dig.

Välkommen du också – det finns platser kvar! Anmäl här. Scrolla ner till Introduktion i Nia.

Närvaro - här och nu. Bild från nianow.com

Närvaro – här och nu. Bild från nianow.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>