Snö

Det härligt att se snön falla. Att se snön lägga sig på träd och omgivning. Jag kommer att tänka på den härlige busschauffören Tomas på Y-bussen som i söndags uttryckte sin tacksamhet över snön som hade fallit ymnigt under stora delar av vår färd från Stockholm. ”Det är ju vinter” sa han konstaterande. ”Då ska det snöa”. Förstod med ens varför jag hade känt mig så trygg under vår färd. Han som rattade bussen såg inte snö som något bekymmer – han var tacksam att den föll – och körde lugnt och tryggt trots det. Så jag tittar på snön som faller och tänker att det är så det ska vara. Det är ju vinter.

Vintervackert!

4 reaktion på “Snö

  1. Ja, det är härligt med människor som är här och nu och lever istället för att muttra. En busschaufför med glatt humör är tryggare att åka med än en muttrare.
    Jag är så glad åt snön, och åt skottning av lätt, vit, njutning som är den bästa motionsform jag vet. Blir nog lite idag också :-) Lördagskram!

    • Mitt älskade äppelträd! Kanske att du får göra en modell av det – ett minne att ta med mig vidare i livet! Har aldrig tänkt på det tidigare, men nu när jag skriver det känns det självklart. Det är det jag vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>