Inspirationskväll i Sundsvall

Den 24 september kl. 18-21 bjuder jag in till en föreläsning för dig som vill skapa det liv du verkligen längtar och ett hem som hjälper dig att ta dig dit. Ett hem som du längtar till, som speglar den du är, som välkomnar, omfamnar och ger näring.

Det här är en föreläsning för dig som bär på en längtan. En längtan efter något mer eller något annat. Kanske är din längtan tydlig. Kanske är den ordlös. En tomhet. Kanske ger den sig uttryck genom att du är vansinnigt trött. Eller i en överfull almanacka som du tappat kontrollen över. Det här är för dig som känner att du mest gör det som förväntas av dig. För dig som tappat din förundran och som med nöd och näppe håller näsan över vattenytan. För dig som äntligen vill börja leva Ditt liv. Ditt längtans liv där också ditt hem återspeglar den som du är och vill bli mer av.

Jag välkomnar dig till en föreläsning som ger dig inspiration och konkreta verktyg för att göra din längtan tydlig och lägger grunden för livet och hemmet du längtar.

Anmäl dig gör du här senast på fm den 19/9.

Inbjudan!

Inbjudan!

2 reaktion på “Inspirationskväll i Sundsvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>