Vårflod av skor

Med fem i familjen kan en hall se ut hur som helst. Skohav, klädhögar och annat – i en enda röra. Varje hallpassage – vare sig du ska in eller ut – en utmaning – ett äventyr – en tålamodstest.

Det känns inte välkomnande, det är omöjligt att hitta det du vill och det är svårt att hänga och ställa för det finns helt enkelt inte plats för allt.

Med ett förvaringssystem som är flexibelt från grunden är allt det tidigare uppräknade inget  problem. Med flexibilitet har du möjligheten att slippa både skohav och klädhögar. Du får en hall som känns välkomnande, lätt att hitta i och och med plats för allt du behöver.

Och längtar du efter en hall att längta hem till är du välkommen att kontakta mig!

20140610-103228.jpg

2 reaktion på “Vårflod av skor

  1. Det svåraste är ibland att få alla andra familjemedlemmar att faktiskt placera sina skor/kläder på avsedd plats, och inte bara släppa där de står… :-)

    • Du har en poäng där. Det intressanta är att om det finns plats för allt så är min erfarenhet att de flesta till slut förstår att allt blir så mycket enklare om det läggs där det ska. Och får barnen packa sina egna väskor och leta sina egna grejer så går processen ändå lite fortare ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>