Enkelt vårfint vid entré

Med en månad av nyckfull vår, iaf här i mina trakter, har den trötta ljungplantan fått stå kvar i krukan utanför ytterdörren. Och med ytterligare nyckfull, härlig vår kvar gjorde jag vårfint på enklast möjligt sätt genom att avlägsna ljungen som gjort sitt och satt ner björkkvistar istället. Slybjörkkvistar som växte under en kraftledning och som ändå aldrig skulle få möjlighet att växa upp till ett ståtligt träd.

För att få lite stabilitet och för att dölja jorden la jag fina runda stenar på jorden. Och så några gula fjädrar och pärlplatteskapelser i form av kycklingar (perfekta att hänga ute då de är i plast och tål nyckfullt väder).

Enkelt vårfint på under en kvart!

20140411-145114.jpg

En reaktion på “Enkelt vårfint vid entré

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>