Vårfräscht vs vinterkallt

När allt var grönt utanför fönstret och solen lyste varm och klar kändes det så skönt att hänga upp vita, svala draperier. Men när allt åter igen är vitt utanför – och himlen grå – känns det vita vårfräscha plötsligt vinterkallt och stelt.

En påminnelse om hur allt är i en ständig förändring – utanför oss – och i oss. Vårkänslor. Vinterkänslor. Den ena dagen är inte den andra lik. Och det handlar bara om att hänga med. Och vara här. Just här. Och nu.

20140317-202609.jpg

2 reaktion på “Vårfräscht vs vinterkallt

  1. Det är nästan overkligt hur snabbt det kan förändras. Ena dagen vår och nästa vinter. Jag inreder med musik istället för tyg och lyssnade ena dagen på Gärdestads Sol, vind och vatten och nästa på Kate Bushs Snowflake. Nästan så att själen inte hinner med i svängarna.
    Kram, oberoende av väder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>