En tråd som givit insikt

Just nu snurrar en tråd runt på Facebook – en tråd av poesi – med målet att fylla Facebook med poesi. En tråd som väver otroligt vackra bilder – bilder jag aldrig sett tidigare – bilder skapade av ord – med avsändare som många gånger jag aldrig läst tidigare – vissa avsändares ord är ekon från en svunnen tid – men med känslor som känns igen och tankar som berör. Över tid och rum.

Tacksam över poesitråden och insikten att det hela tiden finns nytt att upptäcka. Och att nya upptäckter kan bana nya vägar. Och i sin tur göra att jag nästa gång jag ska välja törs välja annat. Okänt. Och se vart det leder.

20140131-091528.jpg

En reaktion på “En tråd som givit insikt

  1. Att våga minska på kontroll. Öka på öppenhet. Och utforska livet utan att veta. Är en utmaning och en dröm. För mig. Och du inspirerar. Tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>