Sommarkänsla till frukost

Jag älskar att äta frukost. Sedan flera år är en återkommande tacksamhetstanke att jag har frukost att äta och en morgontidning att läsa. Mitt i den mörkaste och kallaste delen av året kan min vanliga filfrukost kompletteras med en smoothie. En smoothie med sommarkänslan då jag fyllt frysen med härliga röda vinbär från trädgården som jag repat direkt ner i diskade glasslådor och till och med märkt vissa med ”Solvarma röda vinbär”.

Solvarma röda vinbär

När jag ska göra smoothies tar jag med en bordskniv isär den mängd frysta röda vinbär jag behöver och lägger i en lite högre plasttillbringare. Till det adderar jag en mogen banan och fyller på med apelsinjuice tills jag får en drickbar konsistens. Det går fort och lätt med en stavmixer. Och är underbart fräscht och gott att dricka!

Smoothies med röda vinbär

3 reaktion på “Sommarkänsla till frukost

  1. Härlig frukost! Och så inbjudande bilder. Det där har du ju med dig från din barndom. Men då hette det inte smoothie utan morotssup :-D Och jag fick mig en och annan hutt när jag hämtade upp dig på morgnarna!

  2. Pingback: Aprilfunderingar | adderat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>