Ett minikontor

När det inte finns plats för en stationär kontorsplats är det bra att ordna det praktiska så enkelt att det ändå går lätt att komma igång med sådant som behöver göras.

Att kontinuerligt rensa ut är a och o för ett fungerande kontor – stort som minimalt – stationärt som mobilt. Att hitta en rutin som passar dig och ditt sätt att arbeta. Att hitta system som fungerar för just dig.

Har länge gått och sneglat på en lösning från Granit. En låda i hårdpapp med ett hängmappsystem i. Perfekt för mitt mobila kontorsarbetande. Bra med en enkel och överskådlig uppdelning av olika uppgifter. Med flikar med plats för info om innehåll. Lätt att hantera. Lätt att plocka i och ur. Lätt att rensa ur och ändra uppgifter i.

Har nu gått från att snegla till att använda. Återkommer längre fram kring hur bra det egentligen fungerade.

Låda med hängmappsystem. Bild från granit.com

Låda med hängmappsystem. Bild från granit.com

 

3 reaktion på “Ett minikontor

  1. Jag har tidigare använt liknande fast modell mindre, dragspelsmapp snarare än låda. Det har varit jättesmidigt. Lätt att plocka fram det man vill ha och lätt att bläddra mellan papperen. Har just nu bara pärmar och att sätta in alla papper i pärmar är för jobbigt, har letat efter lämplig mapp men inte hittat nån. Kanske en sån låda får shoppas nästa gång i Sthlm…

    • Håller med om att det är bökigt med pärmar! Men du, inte behöver du vänta på att resa till Sthlm. Granit har öppnat webshop nu så det är bara att klicka hem en!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>