Mycket blir mindre

Jag stresstestar våra förvaringssystem vid varje säsongsförändring. Med tanke på att jag är konsult i ämnet så vore det ju riktigt illa om det inte allt som oftast avlöpte förhållande vist smärtfritt. Och hittills har det allra mesta fungerat riktigt bra.

Testar också produkter som utger sig för att lösa förvaringsbekymmer. Återkommer och tipsar ständigt om sådant som fungerar. Men även om sådant som lovar runt och håller tunt. Dagens test har jag även provat tidigare. Påsar som ska komprimera och göra mycket mindre. Visst – det fungerar. Direkt när all luft är utsugen med dammsugaren. Men det dröjer inte länge förrän luften sipprar in och mindre blir mer och mer.

Har du testat en liknande produkt som verkligen fungerar får du gärna lämna en kommentar. Vill gärna hitta sådant som fungerar.

20131021-152608.jpg

20131021-152630.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>