Väck med fläck

Det finns så många olika medel att köpa som ska hjälpa att göra kläder rena. Väldigt många av dem med trianglar och varningstexter. Irriterande för näsa och händer. Och för att inte tala om – för miljön.

Absolut enklaste sättet att bli av med fläckar av bär som blåbär och körsbär mm är att hälla kokande varmt vatten på. Snabbt gjort i en vattenkokare som på bilden nedan. Enkelt, miljövänligt och funktionellt. Blir lika förvånad varje gång att det fungerar.

20131028-101917.jpg

2 reaktion på “Väck med fläck

    • Jag kör också alla dina uppradade metoder. Köpte linoljesåpa i Gysinge när vi åkte förbi där i somras.
      Kokande vatten har dock visat sig vara helt outstanding när det gäller bärfläckar. Det är en fröjd att hälla på vattnet, peta lite på fläcken med en sked så man inte bränner fingrarna och se hur fläcken bara försvinner.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>