Varför?

Många gånger funderar jag över varför?

Varför vissa tar sig friheten att förstöra och skräpa ner vårt gemensamma vardagsrum. Ser tendenser och undrar om de som gör dåliga konsumtionsval också i högre utsträckning är de som tar sig störst frihet.

Hörde på radio för ett par veckor sedan om nedskräpning och flera personer berättade att de hade börjat plocka upp istället för irritera sig över hur det såg ut. Ju renare det blev desto större visade sig sedan tröskeln vara att börja skräpa ner igen.

Tror att vi som vill ha ett skönt vardagsrum att vistas i måste visa vägen. Plocka upp efter andra. Lämna platser vi vistas på i ett bättre skick än vi hittade dem. Stenen nedan är en bra påminnelse. Vill du se den live finns den vid utkiksplatsen uppe på Norra Berget i Sundsvall.

20130802-104440.jpg

2 reaktion på “Varför?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>