Smittande kreativitet

Visst är det så att kreativitet smittar?!

Ägnade hela gårdagen åt den årliga konstrundan i Sundsvall med omnejd. En tradition för barnen och mig sedan de låg i vagn och bara hängde med. Ett fantastiskt tillfälle att träffa konstnärer. Att möta kreativitet. Och att se hur olika kreativitet kan ta sig uttryck.

Är övertygad om att både vuxna och barn behöver sådana här utflykter. Att se platser som kanske aldrig annars skulle besökas och upptäcka att kreativitet kan vara så mycket och se så olika ut. Timmarna rinner iväg och vi delar tankar och funderingar. Och känner hur kreativiteten smittar!

På bilden nedan syns tavlor målade av Barbro Bäck som hängde på vitmålade timmerväggar i Ateljé Blåtorp i Medskogsbron.

20130527-091439.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>