Hallhöstförändring

En morgon är det bara oförklarligt kallt. Det ropas i hallen efter varmare kläder. Idag har jag äntligen gjort plats för höst/vinter. Ändrat hyllor för att ge utrymme för fleeceunderställ och varmare skor. Varje höst och vår är jag lika tacksam över att jag har valt ett flexibelt förvaringssystem. Där jag utan att skruva en skruv kan flytta hyllor och på så sätt skapa nya förvaringsmöjligheter.

Vår/sommarförvaring

Höst/vinterförvaring

 

 

 

 

 

Passade även på att hänga upp min egendesignade vanttork. Perfekt för smala, trånga hallar med varma, härliga vattenelement. Gjord av vanliga galgar som jag borrat hål i samt gjort en ögla av najtråd högst upp i och hängt en liten påse med stenar längst ner för att den ska hänga rakt och någorlunda stabilt. Tror inte att den kommer att komma till användning riktigt ännu. Men den får hänga framme för jag ska ha med den på en föreläsning om förvaring som jag ska hålla på ett företag på torsdag.

Vanttork

En reaktion på “Hallhöstförändring

  1. Pingback: Att tänka på: galgar | adderat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>