Vardagsenkelt

Dagens inlägg handlar om att göra vardagsenkelt och idag har jag kommit till en sak som jag känner vardagstacksamhet över varje dag. En sådan enkel sak som hur en hårtork förvaras.

I mitt tidigare boende fanns ingen plats för den i badrummet och därför fick den en placering i en städskrubb. Förvarad med sladden hårt lindad runt handtaget för att den inte skulle fastna i något annat. En förvaring som gjorde att jag drog mig för att använda den.

I mitt nuvarande boende har jag lagt hårtork mm i en korg som står lämpligt placerat nära ett eluttag och i höjd så att barnen också kan ta fram och använda den. Och nu används den. I princip varenda dag. Enkelt och funktionellt.

20130507-100323.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>