Multifunktionella hängare

Är du på jakt efter ett sätt att få plats med mer på en liten yta?

I min matkällare var en av väggarna helt outnyttjad. Fullt förståeligt då det som skulle kunna förvaras här måste förvaras väldigt platt mot väggen för att inte vara i vägen när man går in i matkällaren.

Kom på att jag kunde återanvända dessa designhängare som är lite som en tavellist med häng i framkanten. Tidigare hade dessa sin plats i barnrum samt i en hall, men efter en flytt kunde de inte användas på samma sätt.

Genom att sätta dessa, på två höjder, i matkällaren fick jag plats för extra brickor, skärbrädor och underlägg samt kunde hänga en stor sil samt en korvgrillare och lite annat på krokarna. Lätt att se vad som finns. Lätt att hämta och hänga/ställa tillbaka. Och frigör yta på hyllorna för annat som behöver få sin plats där.

20130315-100239.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>