Enkelt behagligare inne

Ett enkelt sätt att skapa ett skönare inomhusklimat under vintern är att helt enkelt tillföra fukt. När jag var liten hade vi t o m en luftfuktare för att tillföra fukt till den torra vinterinomhusluften. Det sades då att det var välgörande för astmatiker och de som drabbades av krupp. Vet dock inte hur det är med ordinationerna kring detta idag.

Nu gör jag det enkelt genom att fylla en vacker skål med klart, kallt kranvatten. I den – ringlad längs kanten – har en kvist murgröna fått en plats. Har ställt skålen på fönsterbrädan ovanför elementet – nära diskbänken i köket. Så när vattnet dunstar ut i luften är det lätt att göra rent skålen och fylla på med nytt, fräscht vatten.

20130314-120622.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>