Tappa och hitta

Har du någon gång letat efter något och till slut givit upp?

Med tanke på att jag har rätt bra koll på allt med alla mina förvaringssystem och listor kan jag ofta slappna av när det gäller att leta grejer. För det behövs oftast inte. Men ett par gånger har jag gått bet.

Ena gången var det fina smycken som hade försvunnit. Vände upp och ner på hela huset. Inga smycket stod att finna någonstans. Jag gav upp och såg dem som förlorade. Så fick jag en dag ett SMS från min man. Han hade hittat påsen med mina smycken. I kassaskåpet. En fullständigt given plats. Men inget ställe jag hade letat på.

Kom åter igen att tänka på detta för någon dag sedan då jag rensade bland kläder som låg i en av mina garderober. Kläder som jag inte har rört på ett halvår. Tänkte att det var lika bra att lägga dem i tvätten så jag kände igenom fickorna. Och hittade en sedan länge borttappad fjärrkontroll till garaget. Också en sak som vi letat och funderat var den hade tagit vägen. Och så smått givit upp om att hitta den. Men så……….

Kanske är det lite så med det mesta. Att det ordnar sig. Till slut.

En reaktion på “Tappa och hitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>