En vägg – före och efter

20130107-152124.jpg

Har du någon vägg hemma som du kanske har gått och sneglat på länge? En vägg som du inte riktigt vet vad du ska göra av? En vägg som inte bara kan vara för den blir för tråkig då?

Jag har det. Eller hade. Och den har bara fått vara. I väntan på. Tankarna har snurrat kring vad som skulle passa. Allt från en stor spegel till tavlor i liknande ramar. Ett tag kändes tyg som en idé värd att prova. Men alltmedan tankarna har växlat och idéer poppat upp och förkastats har den fått vara. Men så en kväll. En lösning som funnits under näsan ett tag – men som aldrig riktigt fått fäste. Och med ens kändes det som om det alltid hade varit så.

20130107-152202.jpg

2 reaktion på “En vägg – före och efter

  1. Det ser jättefint ut, så det blev en bra lösning, och det kommer nog finnas på hyllan bara bra och fina saker. Hos oss vet jag vad som skulle hamna där. Kvitton bla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>