Plats för dator

Har du behov av en plats att ha en dator?

Många gånger sitter vi lite varstans med våra bärbara datorer, men fortfarande finns det stationära eller bärbara som ansluts till en större skärm. Oftast behövs inte så stor plats. Huvudsaken är att tangentbordet får plats och kanske något litet vid sidan om.

Finns det begränsningar i yta eller svårt att ställa på golv kan en vägghängd lösning vara en idé. Med hyllor ovanför och en arbetsskiva som passar i storlek i sitt eller ståhöjd. Annars går det också utmärkt att använda ett bord som redan finns. Bordet nedan köpte jag second hand som skrivbord, men det har också varit ett sideboard och mer som prydnad.

Bordet fotat för försäljning.

Funderade på att sälja det då jag inte trodde att jag hade användning för det. Men det visade sig att en av mina döttrar hade andra tankar. Och resultatet blev detta.

20121122-121007.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>