Pärgrävarmentalitet

Känner du hur energin lämnar dig när du funderar på allt du skulle behöva göra?

Så var det senast för mig nu i helgen. Allt tornade upp sig som ett gigantiskt berg som såg tillsynes omöjligt att ta sig över. Varje sak som skulle göras var i sig inte så stor, men det hade hunnit samlats ganska många saker och tillsammans…såg det inte speciellt roligt ut.

Men nu är jag igenom. Med hjälp av pärgrävarmentalitet à la Heidi Andersson. Hon berättade så målande i sitt Sommarprogram om detta sätt att förhålla sig till en arbetsuppgift. Att det bara handlade om att köra ner huvudet och arbeta på. Och precis så har jag gjort. Kanske något för dig när du känner att det tar emot?!

Armbryterskan Heidi Andersson. Bild från sverigesradio.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>