Plats för en plats

Har länge varit stolt över platsen jag har växt upp på och gärna tagit med besökare till omgivningarna kring den. Tycker att det är viktigt att lära känna platsen jag bor på. Veta vad som har hänt där. Känna mig som en del av det som har varit och är.

Med den kärleken till en plats är det något alldeles extra att ta del av kulturskatter därifrån. Berättelser om personer. Spekulationer kring vad som kan ha hänt och hur det varit. Att få se och nästan kunna ta på historia är magiskt och gör på ett ofattbart sätt att tid som passerat suddas ut en aning. Det abstrakta får form och länken mellan blir synlig. Länken som fortsätter att länka vidare. Med mig och mina barn. Och vår kärlek till platsen.

20121101-231329.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>