Nia – hållbart & långsiktigt

Nia har förändrat mitt liv på flera sätt. Efter att i åratal ha längtat efter något som rör mig på annat sätt än allt jag tidigare provat så hittade jag av en slump Nia. Jag hoppstartade min Nia-resa genom att gå det första steget i Nia:s utbildningsserie, Nia White Belt – och jag skulle ljuga om jag sa att det var kärlek vid första ögonkastet. Med antaganden om den och det jag var hade det inte blivit något mellan Nia och mig – om jag inte givit min kropp en chans att berätta något för mig som mitt intellekt inte skulle klarat av. När mitt intellekt förstod – då visste jag att det var just det här jag längtat och letat efter.

Nia är en practise som kommer att hålla mig aktiv och hållbar – både kroppsligt och mentalt – genom hela livet. Nia är passion. Nia är inspiration. Nia är kreativitet. Nia är glädje. Nia är disciplin. Nia är nyfikenhet. Nia är en upptäcksfärd i mig själv. Nia är lek. Nia är kraft, styrka, grace, flexibilitet, stabilitet, rörlighet och smidighet – allt i ett.

Nia har givit mig min livs form – både kroppsligt och mentalt. Nia har givit mig ett sätt att vörda den och det som är jag – genom att röra alla aspekter av mig på ett sätt som stärker, bygger, läker och vårdar – långsiktigt och hållbart. Nia har inte bara förändrat min kropp, utan också min relation med min kropp. Och det spiller vidare på andra delar av mitt liv – och hjälper mig att njuta och växa som människa och bli mer levande och närvarande i mitt liv.28417786_2090564201179890_1873306867_o