Inspirationskväll i Sundsvall

Den 24 september kl. 18-21 bjuder jag in till en föreläsning för dig som vill skapa det liv du verkligen längtar och ett hem som hjälper dig att ta dig dit. Ett hem som du längtar till, som speglar den du är, som välkomnar, omfamnar och ger näring.

Det här är en föreläsning för dig som bär på en längtan. En längtan efter något mer eller något annat. Kanske är din längtan tydlig. Kanske är den ordlös. En tomhet. Kanske ger den sig uttryck genom att du är vansinnigt trött. Eller i en överfull almanacka som du tappat kontrollen över. Det här är för dig som känner att du mest gör det som förväntas av dig. För dig som tappat din förundran och som med nöd och näppe håller näsan över vattenytan. För dig som äntligen vill börja leva Ditt liv. Ditt längtans liv där också ditt hem återspeglar den som du är och vill bli mer av.

Jag välkomnar dig till en föreläsning som ger dig inspiration och konkreta verktyg för att göra din längtan tydlig och lägger grunden för livet och hemmet du längtar.

Anmäl dig gör du här senast på fm den 19/9.

Inbjudan!

Inbjudan!

Nia – rörelser som rör

I morgon startar höstterminen med Nia i danslokalen på Åkersviksskolan i Sundsvall.

Du som längtar efter rörelser som bygger kroppen långsiktigt och hållbart. Du som längtar efter en stund av medveten rörelse – barfota – prestationslöst – skönt! Du som längtar efter rörelser som passar dig, på den nivå som känns bra för dig och som ger dig stabilitet, mobilitet, styrka, flexibilitet och agilitet.

Rörelser som fortsätter att röra dig – utifrån och in och inifrån och ut – även utanför danslokalen. Rörelser som ger dig en större medvetenhet om den som är du.

Välkommen att droppa in – tisdagar – vi startar kl. 18:45.

Dropp in-pris: 120 kr/pass eller 1 000 kr/10 ggr

Nia - för alla! Bild från nianow.com

Nia – för alla! Bild från nianow.com